Nieuws
Toine Roks neemt voorzittershamer VOMI over van Ivo van Vliet

Toine Roks nam op de Algemene Ledenvergadering op 8 december 2022 de VOMI-voorzittershamer over van Ivo van Vliet. De laatste trad samen met medebestuurder Bastiaan Spoelstra af.

Toine Roks VOMI-voorzitter

Toine Roks zit al meer dan tien jaar in het bestuur en neemt deel aan de VOMI-commissies Professionalisering & Arbeidsmarkt en Optimalisatie. Binnen die laatste commissie trekt hij de kar het project Optimalisatiemodel VOMI.

In het dagelijks leven werkt hij al 14 jaar bij SPIE Nederland waar hij momenteel de rol van directeur Mergers & Acquisitions vervult. In zijn nieuwe rol als VOMI-voorzitter verwacht Toine het huidige beleid te continueren. Er wordt hard gewerkt aan gelijkwaardige samenwerking in de keten en versterking van de leden. Daarbij blijft de aandacht zich richten op de kernthema’s veiligheid, arbeidsmarkt, professionalisering en optimalisatie.

Bestuur weer op volle sterkte

Naast Toine Roks (SPIE Nederland) traden tijdens de ALV Thierry Burki (Bilfinger Industrial Services), Arjan Goedknecht (MOB Mechanical Contracting), Chris Hunter (KAEFER Benelux) en Richard Willems (EQUANS Nederland) toe tot het VOMI-bestuur. Dat bestaat verder uit Dennis Zijlmans (Mourik), Daphne Holtappel (Conservator), Guus de Vries (Visser & Smit Hanab) en Meindert Jongenengel (Croonwolter & Dros).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.