Nieuws

Syndus Group nieuw lid branchevereniging VOMI

Syndus Group nieuw lid branchevereniging VOMI

Syndus Group, een internationale groep bedrijven met productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Slowakije sluit zich dit jaar als vijfde nieuw lid aan bij VOMI.

Syndus Group

De hoofdactiviteiten van het 450 medewerkers tellende Syndus spelen zich af in vijf branches. Het bedrijf levert kunststof leidingsystemen (Amerplastics), verhuurt industriële machines en gereedschappen (Arentis), bouwt en onderhoudt staalconstructies (Ferris) en produceert kunststof looproosters en – constructies (Fiberstruct). De vijfde tak is een teken- en engineeringskantoor (Konstruktis).

Veiligheid en kwaliteit

Tot de klantenkring van het bedrijf behoren eigenaren van chemische- en petrochemische installaties, energiecentrales, tankopslagbedrijven, staalfabrieken, eigenaren van offshore boorplatformen op de Noordzee, industrieel gerichte aannemingsbedrijven en EPC(M) partijen. Veiligheid, milieu en kwaliteit staan door de aard van de Syndus-werkzaamheden hoog op de agenda. De groep beschikt over een geïntegreerd managementsysteem voor veiligheid, kwaliteit en milieu dat gecertificeerd is volgens VCA-petrochemie, ISO-9001, CO2 prestatieladder en NEN-EN 1090. Dat sluit naadloos aan op de waarden waar VOMI voor staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.