Nieuws

Ivo van Vliet nieuwe Vomi-voorzitter

Ivo van Vliet nieuwe Vomi-voorzitter

Sinds begin april vervult Ivo van Vliet de nieuwe rol van voorzitter bij Vomi, de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie. Van Vliet volgt de vertrekkende Dethlef Pieters op.

Ivo van Vliet

Het Vomi-bestuur koos de binnen de eigen de organisatie actieve van Vliet, in het dagelijks leven Algemeen Directeur West Industrie bij Equans. Zo zet hij zich al jaren in binnen het Vomi-bestuur voor de kernthema’s en projecten. In zijn nieuwe rol verwacht de voorzitter het huidige beleid te continueren. Dat draait om gelijkwaardige samenwerking in de keten en versterking van de leden. Daarbij blijft de aandacht zich richten op de kernthema’s veiligheid, arbeidsmarkt, professionalisering en optimalisatie.

Vomi-voorzitter

De officiële voorzitterswissel vindt tijdens de voorjaarsvergadering van Vomi in juni plaats.

Naast Ivo van Vliet bestaat het bestuur momenteel uit Dennis Zijlmans (Mourik), Bastiaan Spoelstra (Bilfinger), Toine Roks (Spie), Daphne Holtappel (Conservator) en Meindert Jongenengel (Croonwolter & Dros). Met het vertrek van Dethlef Pieters (voorheen Visser&Smit Hanab) en de benoeming van Ivo van Vliet ontstaat er een vacature. De invulling daarvan gebeurt tijdens de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.