Nieuws

Flexpumps en Flexbuis voor oplossingen op maat

Flexpumps en flexbuis voor totaaloplossing

Begin 2020 bedachten Henk van Tongeren Water & Techniek en De Vet Waterbeheer dat ze klanten met huren en ontzorgen beter konden bedienen. Zo ontstond Flexpumps dat zich specialiseert in pompverhuur onder het motto ‘Seriously good pumping’. De dagelijkse leiding ligt bij Marc Lautenbach.

Flexpumps

Sinds oktober 2022 vormt Flexbuis onderdeel van Flexpumps. Deze stap biedt een nog uitgebreider assortiment en dienstverlening. Daarmee krijgt u als klant altijd een passende oplossing, belooft het bedrijf.

Flexpumps verhuurt complete tijdelijke pompinstallaties. Of het nu gaat om renovatiewerkzaamheden, een dijkdoorbraak of hevige regenval. Maar ook een enkele pomp, losse leidingen en toebehoren. ‘Elke opdracht vraagt om een andere pompoplossing en wij regelen de juiste pomp voor uw opdracht.’

Flexbuis

Als u alleen leidingen en toebehoren, een watercontainer, overrijschotten of een leidingbrug zoekt dan kunt u bij Flexbuis terecht.

“Als een klant belt met een probleem, kan hij 24/7 bij ons terecht. Maar hij/zij krijgt ook binnen 24 uur een oplossing. Wij nemen hem/haar alles uit handen en zorgen dat er een (totale) installatie staat die voldoet aan alle eisen. Daarvoor blijven we ons continu ontwikkelen. Naast dat we de klant op het droge willen helpen, denken we ook aan het milieu. Hoe we dat doen? Met groene pompen. Onze nieuwe pompsets zijn allemaal elektrisch. Bovendien kunt u real time meekijken met de pompen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.