In deze digitale magazines besteedt PompNL uitgebreid aandacht aan actuele onderwerpen binnen de procesindustrie.

Water in de praktijk

Soms liggen onze weilanden vol met water en op andere momenten hebben we te maken met droogte. Niets is grilliger dan het klimaat. Hoe leiden we het water in goede banen en hoe ziet de toekomst van het waterbeheer er uit? Wat voor ontwikkelingen staan ons te wachten? Bekijk deze editie.

Pharma

Tijdens de coronapandemie bleek hoe belangrijk de geneesmiddelenproductie is. De vaccinfabrikanten draaiden op volle capaciteit en moesten hun processen opschalen. Dit in combinatie met flexibiliteit vraagt om modulaire productielijnen, die compact en stil zijn en waarbij de hygiëne is gewaarborgd. In deze uitgave zetten we de uitdagingen op een rij. Bekijk deze editie.

Cryogeen verpompen

Cryogene pompen dienen voor het transporteren van cryogene, vloeibare gassen zoals bijvoorbeeld vloeibaar aardgas (LNG), vloeibaar ethyleen gas (LEG) en LPG. Dit brengt een aantal risico’s met zich mee. In deze uitgave delen vijf bedrijven hun ervaringen en uitdagingen op dit vlak. Bekijk deze editie.

Food

Niets zo precair als een voedingsmiddelenproces. Continu of in batch? Het maakt niet uit. Hygiëne en voedselveiligheid staan bovenaan de prioriteitenlijst. Want u moet er toch niet aan denken? In deze uitgave vragen we u nog wel even te denken: maar dan juist aan hoe produceren zo optimaal en veilig mogelijk kan. Bekijk deze editie.

Digitaal Magazine Waterzuivering

Waterzuivering

Schaarste of juist te veel? Bufferen, hergebruik tot aan grondstoffenfabriek. Met water kun je alle kanten op. Maar waar begin je? Wij proberen in deze uitgave uw pad te verlichten. Zowel voor afvalwater als voor rioolwater. Bekijk deze editie.

De digitale magazines van PompNL verschijnen 4 x per jaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om als bedrijf opgenomen te worden in één van de volgende edities van onze digitale magazines? Neem dan contact op met Danielle de Wilde, 06 – 58 90 93 35 of d.dewilde@eisma.nl.