Nieuws

Fraude-alert

1
Fraudewaarschuwing

Ik ga er vanuit dat u niet alle fraudeberichten terugleest. Of misschien bent u druk met vervanging van een collega en leest u er overheen. Dus waarschuwen we nog een keer. Want de fraudeurs lijken hardleers gezien de reacties onder onze oude berichten.

Fraude-alert

Van Shell, Umicore, Unilever tot aan Vattenfall. Ze blijven al hun inspanningen ten spijt tot op de dag van vandaag (fraude) pompaanvragen versturen. Maar waarschijnlijk ziet u vrij snel dat er iets niet klopt aan het mailadres. Omdat een gewaarschuwd mens nou eenmaal voor twee geldt en we denken dat we u niet genoeg kunnen waarschuwen hierbij nog weer even een fraude-alert.

1 reactie op “Fraude-alert

  1. Robert schreef:

    Beste Redactie,

    Zoals reeds telefonisch besproken wordt de markt nu bestookt met aanvragen van de firma Pfizer B.V. dhr. Ian Wilders. Hierbij worden helaas onze KvK en btw nummer gebruikt als leverancier zijnde. Gelukkig zijn wij getipt en doen er alles aan om kenbaar te maken dat wij dit niet zijn. De aanvrager is Pfizer en de leverancier is industrialpumpsvalves.nl die dus niet bestaan en gebruik maken van andere bedrijven hun gegevens. Echt heel vervelend dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.