Nieuws

Opnieuw fraude-aanvraag ontvangen

3

Een pompfabrikant stuurde ons weer een fraude-aanvraag toe. Deze keer lijkt het of Vattenfall Kitechno Sunken Pumps wil kopen.

Opnieuw

Opnieuw circuleert er een fraude-aanvraag voor pompen. Vandaar dat we u willen waarschuwen: alertheid is geboden. Verstuurde eerder al Unilever en Shell onbewust spookaanvragen, nu komt die van Vattenfall.

Fraude-aanvraag

Frederik Adam leefde zo’n 250 jaar geleden en vocht bij Waterloo maar werkt niet bij Vattenfall. Althans telefonisch kreeg de fabrikant geen contact met hem maar slechts met een Engelssprekend persoon met een vaag verhaal. Later nog een keer telefonisch proberen, leverde een afgesloten-beltoon op.

De alarmbellen gingen af omdat de aanvraag (gelukkig) in de spambak terechtkwam en dat de gevraagde pompen wel erg groot zijn. En dan een aanvraag met 12 stuks????

De fabrikant levert het merk niet eens. En omdat de aanvraag precies op de vorige twee boosdoeners leek, ontstond er meteen twijfel.

3 reacties op “Opnieuw fraude-aanvraag ontvangen

 1. Arjan Coppens schreef:

  Deze aanvraag is ook weer bij ons binnengekomen van Frederik Adam.
  Ik herkende hem gelukkig omdat ik hem ook via Shell had gekregen.

 2. Kees Ausema schreef:

  Deze aanvraag (Fredrik Adam, Vattenfall) heeft ons vandaag bereikt. Bij het zoeken naar een distributeur voor Kitechno direct op deze post gestuit. Daarmee een hoop tijd, en mogelijke ellende, bespaard ?

 3. Alwin Nieuwpoort schreef:

  ik kreeg dezelfde aanvraag vanuit Total Frankrijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.