Nieuws
Digitale Hannover Messe 2020

Op 24 november vindt er een online informatiebijeenkomst plaats van 16 tot 17 uur over deelname aan de Hannover Messe. Deelnemers kunnen in het Nederlands Paviljoen hun krachten bundelen om nieuwe zakenpartners in Europa te ontdekken en hun netwerk in de hightechsystemen en-materialen (HTSM) uit te breiden.

Hannover Messe 2023

Hannover Messe, de grootste technologische industriebeurs ter wereld met 6.500 internationale exposanten vindt plaats van 17 tot en met 21 april 2023 in Duitsland.

De beurs trekt jaarlijks 200.000 bezoekers uit 70 verschillende landen.

Naast handelspartner, wil Nederland ook technologie- en innovatiepartner zijn van Duitsland. Daarom straalt het Nederlands Paviljoen in hal 8 dit jaar uit dat Nederland hét partnerland is met oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. Nederland presenteert zich onder het overkoepelde thema ‘Integrating Industries for a Smart Sustainable Future’.

Voorlichting

Nederlandse bedrijven actief in de technologiesector kunnen deelnemen aan Hannover Messe. En dan ook dus in het Nederlands paviljoen in hal 8. Wilt u er eerst meer over weten? Meld u dan nu aan voor de gratis voorlichtingsbijeenkomst. Aanmelding verloopt via de brancheorganisaties FME, Koninklijke Metaalunie en FIER Automotive.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.