Nieuws

Milieuvriendelijke en veilige temperatuurregeling

Milieuvriendelijke en veilige temperatuurregeling

De HECR-serie thermo chillers van SMC biedt een milieuvriendelijke en veilige oplossing voor het regelen van de temperatuur. De serie bestaat uit koelmiddelvrije temperatuurregelaars in zowel lucht- als watergekoelde versies. Het ontwerp van de HECR-serie sluit aan op een 19-inch rackopstelling en leent zich voor laserapplicaties.

Temperatuurregeling

De HECR thermo chiller realiseert een nauwkeurige regeling van het koelmiddel met behulp van een watergekoeld peltierelement. Waterkoeling zorgt volgens de fabrikant voor een hogere capaciteit, minder geluid, een lager stroomverbruik, en minder stof en trillingen in vergelijking met een luchtgekoelde versie.

Deze thermo chiller garandeert een veilige en stabiele temperatuurregeling. De nauwkeurigheid van de temperatuur bedraagt ± 0,01 tot 0,03 ºC. De HECR-serie bespaart energie en vermindert de hoeveelheid uitlaatwarmte met 90 procent.

Zodra aangesloten op het koelcircuit en op de water- en stroomvoorziening, kunt u de HECR-serie gebruiken. SMC levert modellen met uiteenlopende koelcapaciteit, van 200 W tot en met 1,2 kW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.