Nieuws

Pompenwijzer faciliteert complete uitwisseltabel

Pompenwijzer faciliteert complete uitwisseltabel
Pompenwijzer

Wilo integreerde in de nieuwe uitwisseltabel zijn pompen voor circulatie, drukverhoging, vuil- en afvalwater én bronwater. Met de Pompenwijzer krijgt de gebruiker nu nog meer ondersteuning voor meer dan tien verschillende pompmerken.

Pompenwijzer

Al jaren hanteert Wilo een uitwisseltabel op de website en ook in Wilo-Select en via de Wilo-Assistent App kan de gebruiker terecht voor het vervangen van een pomp.

Deze tools bieden handvatten om pompen snel en eenvoudig uit te wisselen. De groeiende behoefte aan meer en goede informatie zorgde voor de ontwikkeling van een nieuwe uitwisseltabel: De Pompenwijzer. www.pompenwijzer.nl.

Aan de ontwikkeling van de nieuwe Pompenwijzer gingen een uitgebreid ontwikkel- en testtraject voroaf.

Complete uitwisseltabel

In de nieuwe Pompenwijzer verhoogde de fabrikant het aantal uitwisselbare pompen van 4.250 naar bijna 8.500 pompen. Bovendien biedt de nieuwe uitwisseltabel veel informatie over de oude pomp. Bij veel oude Wilo-pompen voegde het bedrijf afbeeldingen en grafieken toe. Hierdoor kan de gebruiker zelf zijn pompkeuze controleren.

Bovendien breidde het bedrijf de informatie over de nieuwe pompen uit. Zo staat er een afbeelding aangevuld met andere, mogelijk relevante informatie. Alle producten kregen serie-informatie om vergelijking per situatie te vereenvoudigen.

Notities

Onder elke uitwisseling staan notities. Deze geven belangrijke informatie over het uitwisselen, zoals de aanpassing van het leidingwerk of aansluitspanning. Als uitwisseling accessoires vereist, krijgt de koper die meteen met artikelnummer te zien.

Instructies

Grafiek, aansluitschema, maatschetsen, films, animaties, installatie- en bedieningsinstructies en andere media ondersteunen de juiste selectie en installatie van een pomp. Verder is de informatie over drukklassen uitgebreid.

Bij elke uitgewisselde pomp kan de gebruiker een PDF maken met daarin informatie over de oude pomp, de nieuwe pomp, benodigde accessoires en opmerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.