Nieuws

Pentair lanceert ‘werken bij’ website

Pentair lanceert ‘werken bij’ website

Begin februari lanceerde Pentair Winterswijk de website ‘werken bij’. Op de website staan de actuele vacatures en stage- en afstudeerplekken. Hiermee wil het bedrijf laten zien wat het als werkgever biedt.

Pentair

De website maakt onderdeel uit van de campagne ‘Onze pompen maken wij samen’. Hiermee wil het Winterswijkse bedrijf haar positie als regionaal werkgever verder uitbouwen. Directeur Gerard Scholten: “Op dit moment werken hier zo’n 175 medewerkers waarvan de meesten uit de Achterhoek en Twente komen. Hoewel wij vooral nationaal en internationaal werken, willen we in deze regio beter zichtbaar zijn als werkgever. Naast deze website en een upgrade van ons pand werken we actief aan ons werkgeversmerk. We hopen zo technisch opgeleide werkzoekenden beter te bereiken zodat wij onze vacatures in de toekomst nog beter in kunnen vullen.”

Ambassadeurs

Op de website staat informatie over het bedrijf zelf maar ook over de mogelijkheden die het bedrijf medewerkers biedt. “Naast vacatures en stage- en afstudeeropdrachten vindt de sitebezoeker verhalen van medewerkers die vertellen over hun werkervaring bij Pentair. Vooral sfeer en cultuur staan hierin centraal aangezien medewerkers aangeven dat dat voor hen een belangrijke reden vormt om bij ons te werken of te solliciteren. Naast de website gaan we ook actief inzetten op social media en ontwikkelden we een brochure en advertentie waarbij we onze medewerkers inzetten als ambassadeurs”, aldus Manager Communicatie Ester Reusink.

Trots op de producten

Uit intern onderzoek bleek dat uitzicht op een vaste baan, goede werksfeer, vertrouwen en respect voor elkaar bovenaan het prioriteitenlijstje staan bij potentiële werknemers. “We zijn een aantrekkelijke, financieel gezonde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden maar er is ook ruimte voor gezelligheid”, verzekert Jeanette Onnink, HR-businesspartner. “Mijlpalen en successen vieren we intern en we sluiten het jaar ook altijd af met een gezellige kerstborrel.” Haar collega Petra Jacobs vult aan: “We zetten volop in op duurzame inzetbaarheid met als doel dat iedereen ‘fluitend van en naar zijn werk gaat’. We zijn trots op het feit dat ons bedrijf al zo lang bestaat. Maar ook op de mooie producten die we maken en onze prettige cultuur. Niet voor niets blijven medewerkers over het algemeen lang bij ons!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.