Nieuws
Circospin lanceert circulaire ontzorging voor de installatie- en industriebranche

Van 6 – 11 februari 2023 vindt in Nederland de Week van de Circulaire Economie plaats. Het Versnellingshuis Nederland Circulair organiseert dan voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de Circular Awards ’23. In de categorie Business small behoren Circospin en PeelPioneers tot de kanshebbers.

Circular Awards

De Circular Awards gaan naar de meest impactvolle, circulaire projecten, organisaties én personen. Voor de zesde keer beloont de organisatie innovatieve projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland. Er bestaan vier categorieën: Business Large, Business Small, Public en Circular Heroes (personen).

Drie finalisten per categorie

Nu buigt een jury zich over de nominaties waarna er drie finalisten per categorie uitrollen die de tweede week van februari de award mee naar huis kunnen nemen. Voor de categorie Circular Heroes gaan de Heroes van voorgaande jaren om de tafel.

Voor klein-mkb dat circulair innoveert binnen de eigen bedrijfsvoering, dan wel startups die een volledig circulair businessmodel ontwikkelden, bestaat de categorie small waarin Circospin en PeelPioneers meedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.