Nieuws

Draagbare MRO-gereedschapskisten

Draagbaar MROI-gereedschap
10T MRO Toolbox met vier cilinders met een capaciteit van 10 ton, manometer, slang van 1,82 m en handpomp.

Enerpac Tool Group introduceert vier nieuwe toolbox-sets voor industriële Maintenance, Repair & Operations (MRO) technici. De boxen bevatten gereedschappen voor eenvoudige klussen met een handpomp en accessoires tot aan cilinders met een capaciteit van 10 ton voor heffen, trekken en persen. 

Gereedschapskisten

Elke gereedschapskist zit vol met gereedschap dat volgens de fabrikant zelfs onder de zwaarste omstandigheden presteert. Het ontwerp van de koffers voldoet aan de verschillende behoeften van MRO-technici. Zij werken vaak op afgelegen, industriële locaties en bij grote onderhoudsprojecten.

De gebruiker kan kiezen uit de Flex, Essential Parts, 5-ton MRO en 10-ton MRO. Elke gereedschapskofferset bevat een sterke, lichtgewicht en duurzame container om het gereedschap ter plaatse en tijdens het vervoer te beschermen.

Draagbare MRO-gereedschapskisten
Flex Toolbox met hydraulische handpomp en onderdelen voor gebruik Enerpac gereedschap.

Flex en Essential Parts

De Flex-set bestaat uit een lichtgewicht hydraulische handpomp en systeemcomponenten voor gebruik met een groot aantal Enerpac gereedschappen. De fabrikant noemt de Essential Parts Toolbox Set een alles-in-één gereedschapskist met systeemcomponenten en cilinderaccessoires.

MRO-projecten

Voor MRO-projecten waarbij getild en geduwd moet worden, bevat de multifunctionele Enerpac 5T MRO Toolbox Set drie cilinders met een capaciteit van 5 ton. De slag bedraagt dan 25,4 mm tot 127 mm. Een drukmeter, een slang van 1,82 m, een spreidcilinder en een handpomp completeren het geheel. De Enerpac 10T MRO Toolbox Set bevat vier cilinders met een capaciteit van 10 ton en een slag van 11 mm tot 152 mm. Hier zitten nog een manometer, een slang van 1,82 m en een handpomp in de set.

Draagbaar

“Met de Enerpac MRO-gereedschapskisten geven we onderhouds-, reparatie- en operatieteams het gereedschap om de prestaties op de bouwplaats te verbeteren. Geen onnodige oponthoud en vertragingen meer. Technici krijgen nu toegang tot hulpmiddelen die specifiek zijn afgestemd op het verbeteren van hun efficiëntie en productiviteit, en uiteindelijk hun werkplezier”, zegt Angie Wallace, Global Product Manager, Enerpac.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.