Nieuws
Volledig droog comprimerende schroefvacuümpompen

Leybold presenteert de schroefvacuümpompen Dryvac 500 en DV 800. Volgens de fabrikant zorgt het schroefontwerp voor betere prestaties en een lager energieverbruik.

Volledig droog

De vacuümpompen comprimeren volledig droog. Daardoor ontbreekt olie in de compressorkamer. Dat maakt dat de pompen zich goed lenen als ondersteunende pompen in foodverpakking of in pompsets bij warmtebehandeling of coatingsystemen.

Schroefvacuümpompen

Het schroefontwerp zorgt voor efficiëntie met een lager stroomverbruik maar ook door minimaal benodigd onderhoud. Hij kenmerkt zich verder door robuustheid en een continu hoge snelheid over de gehele vacuümrange.

Waar de 500 vooral uitblinkt door zijn energie-efficiëntie roemt de fabrikant de 800 vooral om het krachtiger en snellere werk dan zijn voorgangers. Dezelfde afmetingen als de bestaande modellen vereenvoudigen uitwisseling en integratie.

Volledig droog comprimerende schroefvacuümpompen

Monitoring

Optioneel kan de gebruiker kiezen voor monitoring via een cloud platform. De pompen zijn uitgevoerd met een makkelijk regelbare en op een netwerk aan te sluiten frequentieregelaar en IE3 motor. De constructie van de Dryvacs stelt de gebruiker in staat de Roots vacuümpomp Ruvac simpelweg als booster te gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.