Nieuws

Vacuüminnovatiecentrum in Silicon Valley

Vacuüminnovatiecentrum in Silicon Valley

Pfeiffer Vacuum opent een nieuw innovatiecentrum in Silicon Valley. Op 10.000 m2 in San José gaan 20 mensen zich richten op hoog-vacuümtechnologie voor semiconductortoepassingen.

Innovatiecentrum Silicon Valley

Klanten kunnen gebruikmaken van de testfaciliteiten om hun innovaties in een vroeg stadium te evalueren. De specialisten ter plekke ondersteunen hen met hun vacuümkennis.

“Met de opening van het innovatiecentrum in Silicon Valley onderstrepen we onze klantenbinding. We willen hen verder helpen bij innovaties in de semiconductormarkt e technologische ontwikkelingen voor de toekomst”, aldus Dr. Britta Giesen, CEO of Pfeiffer Vacuum Technology AG.

Vacuümtechnologie

Vacuümtechnologie dient voor productie van microprocessors, mediaopslag en displays in de semiconductorindustrie. Daar gebruiken ze medium en grote pompen maar ook turbopompen en meet- en regelinstrumenten. Met contaminatie-analyses en lekdetectie kunnen chipfabrikanten hun opbrengsten substantieel verhogen aldus de vacuümfabrikant. “Met het toenemen van de complexiteit van hun productie speelt onze ondersteuning een sleutelrol”, legt Ming Lee, VP Sales voor Noord-Amerika bij Pfeiffer Vacuum uit. “Het centrum en de deskundigen daar maken dat we nog nauwer met onze klanten kunnen samenwerken. Zo kunnen we hen beter ondersteunen in efficiënter ontwerp van vacuümproducten en oplossingen voor hun uitdagingen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.