Nieuws
Pfeiffer Vacuüm biedt virtuele showroom met lekdetectoren

In een virtuele showroom toont Pfeiffer Vacuüm een diversiteit aan lektestmethode voor farmaceutische verpakkingen, CCIT (container closure integrity testing). Bezoekers vinden daar informatie over de uitdagingen bij lektesten van infuuszakken, spuiten, blisters, plastic flessen, flesjes en andere niet-poreuze containers.

Lekdetectoren

De bezoeker in de showroom krijgt een overzicht van het totale portfolio aan lekdetectoren. Informatieve video’s verklaren de verschillende, gebruikte technologieën. Van heliummassaspectrometrie, optische emissiespectroscopie en massa-extractie. Een dicht en betrouwbaar seal vormt de essentie van medicijnverpakkingen. Dat om contaminatie met zuurstof, vocht of microbiologische besmetting te voorkomen. Dat verhoogt de levensduur van de medicijnen. Maar het vermindert ook het risico op instabiliteit van vochtgevoelige medicijnen. Denk aan droge poeders voor longpatiënten.

Virtuele showroom

De showroom bevat ook een aantal individuele haalbaarheidsstudies. De experts van Pfeiffer Vacuüm gebruiken die zelf voor visualisatie per verpakking en CCIT-testen. Het bedrijf gebruikt de drie CCIT-technologieën om de grenzen en de maximale gebruikstijd van de verpakkingen vast te stellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.