Nieuws
Grootste service-order in de historie van Mous Pompsupport

Met ingang van 1 oktober 2022 zal I-Real al haar technische servicewerkzaamheden overdragen aan Mous Waterbeheer. De laatste neemt dan alle service en onderhoud, helpdeskondersteuning, logger en PLC-werkzaamheden voor zijn rekening.   

  

I-Real

I-Real brengt telemetrische data samen en zorgt met het softwarepakket H2gO voor integraal en efficiënt beheer voor de publieke infrastructuur. Met de monitoring- en besturingssystemen in H2gO krijgen beheerders real-time informatie waarmee zij voortdurend in staat zijn om efficiënte beslissingen te maken en deze automatisch door te voeren.  Vanaf 1 oktober gaat het zich focussen op haar kernexpertise, het ontwikkelen van (SaaS) softwareapplicaties. De expertise van I-Real sluit aan op de vraag vanuit de markt naar advisering en ondersteuning op het gebied van specialistische software en data-analyse. Met deze ontwikkeling neemt I-Real een strategische stap voorwaarts in het samenbrengen van telemetrische data voor slim asset management in de waterbranche. I-Real zal de doorontwikkeling van de software, samen met haar gebruikers, voortzetten.   

  

Mous Waterbeheer

Na de transitie gaat Mous Waterbeheer zich focussen op alle service en onderhoudswerkzaamheden en PLC-activiteiten voor de klanten van I-Real. Als installatiepartner richt Mous Waterbeheer zich op snelle en efficiënte implementatietrajecten voor complete installaties voor objecten in de buitenruimte.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.