Nieuws
Tank Automation Café kijkt 10 februari 2023 naar de toekomst

Op vrijdag 10 februari organiseert iTanks om 14.30 uur het Tank Automation Café in De Loft van RDM Next. Wat gebeurt er allemaal op een terminal en hoe kan je daar het beste uit automatisering halen?

Tank Automation Café

Met een aantal innovatieve partijen uit het iTanks netwerk en een groep geïnteresseerde bezoekers verkennen de bezoekers van het Tank Automation Café de volgende stappen naar de terminal van de toekomst. En je zult zien… de toekomst is er al!

Bram Klijn, Maintenance TA Support Engineer bij Huntsman, neemt de keynote voor zijn rekening. Bij Huntsman zijn met drones en statische scans alle plants als 3D model ingelezen. Oorspronkelijk als hulpmiddel voor CUI (Corrosie onder Isolatie) maar al snel als basis voor veel meer processen. Ook engineering, werkvoorbereiding, inspecties en externe partijen kunnen aan de slag met het datamodel uit de scan. Een Single Point of Thruth voor alle disciplines! Bram vertelt de stand van zaken van deze datagedreven oplossingen en kijkt in zijn keynote ook vooruit naar volgende waardevolle toepassingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.