Nieuws
Meedingen naar de titel Plant Manager of the Year 2023

VNCI, Industrielinqs, MVO Nederland, Votob en het Petrochem-platform zoeken naar de opvolger van Plant Manager 2022 Roel Jolling. Op 16 mei eindigt de procedure voor Plant Manager van 2023 en geeft Jolling het stokje over.

Plant Manager of the Year 2023

De jaarlijkse Plant Manager of the Year-verkiezing zoekt naar een boegbeeld voor de Nederlandse procesindustrie. U kunt kandidaten uit de energiesector, raffinage en de staal-, papier- en voedingsmiddelenindustrie en de chemie ervoor aanmelden.

Met de verkiezing willen de organisatoren bijdragen aan een positief imago van de Nederlandse procesindustrie door de inspanning en prestaties van plantmanagers te benoemen en te waarderen. De focus ligt hierbij op veiligheid, gezondheid, milieu, productiviteit, maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid.

Procedure

Een vakkundige jury beoordeelt de kandidaten op maatschappelijke betrokkenheid, leiderschap en communicatieve vaardigheden. Tijdens het congres Eemsdeltavisie 2023 op 16 mei presenteren de finalisten zich aan het publiek. Dat mag dan ook meestemmen, live en via internet waarna voor het einde van het evenement de winnaar wordt bekendgemaakt.

U kunt uw kandidaat tot 28 februari 2023 aanmelden bij Wim Raaijen, hoofdredacteur van Industrielinqs (wim@industrielinqs.nl). Vermeld hierbij naam, contactgegevens en de redenen waarom u vindt dat deze plantmanager in aanmerking komt voor de prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.