Nieuws
Holland Pump Company koopt BPR Pumping & Vacuum Solutions

Holland Pump Company, anders dan de naam doet vermoeden een Amerikaans bedrijf kocht begin 2023 het Texaanse BPR Pumping & Vacuum Solutions. Deze zesde acquisitie sinds investeerder XPV Water Partners instapte, voegt niet alleen locaties in Texas toe maar impliceert ook uitbreiding van de pompverhuuractiviteiten.

BPR Pumping & Vacuum Solutions

Holland Pump Company verhuurt pompen en ontwateringsoplossingen. Met de acquisitie vergroot het de service aan diverse sectoren waaronder de industrie en de mijnbouw in Texas.

Simon Wright, President BPR Pumping & Vacuum Solutions: “We verheugen ons om tot de Holland-Pump-familie te behoren. Hun leiderschap overtuigt ons en we kijken dan ook uit naar de groei die we samen in Gulf-Coast -markt kunnen bewerkstelligen.”

“Deze strategische acquisitie ondersteunt ons doel om best-in-class klantenservice te leveren met onze pompvloot, service in het veld en engineering. We verwelkomen de medewerkers van BPR Pumping & Vacuum Solutions bij ons team”, aldus Tom Vossman, CEO Holland Pump Company.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.