Nieuws
Samen denken over duurzame oplossingen oppervlaktebehandeling

De enorme klimaat- en milieuproblematiek n eist ambitieuze acties van ons allemaal. Kijk maar naar de Green Deal. De oppervlaktebehandelende industrie wil daar aan bijdragen. Hoe gaat die te werk op weg naar duurzaam ondernemerschap. Vereniging ION en VOM praten u bij op 7 oktober 2022 op ‘LETS’S GO SUSTAINABLE TOGETHER’.

Duurzame oplossingen

Deze vraag en nog veel meer vragen beantwoorden Vereniging ION en VOM tijdens een hybride kennis- en netwerkevent. Door vooruit te denken en de leden (en oppervlaktebehandelende industrie) zoveel mogelijk te voorzien van praktische en concrete informatie, slaan zij de handen in een met dit gezamenlijke event.

Beide partners beschouwen dit evenement als de verzamelplaats van kennis- en ondernemerschap om de klimaatdoelstellingen te bereiken. Geen commerciële verhalen maar echte cases en oplossingen, klein of groot die winst kunnen opleveren op elk niveau van het bedrijfsproces.

Op 7 oktober zal het kennis- en netwerkevent LETS’S GO SUSTAINABLE TOGETHER! plaatsvinden op drie locaties (Nederland en België). In Nederland kunt u aansluiten bij Safari Meeting Centre in Burgers’ Zoo in Arnhem (NL). Voor België kunt u kiezen uit Renson Exit5 in Waregem (BE) en Xpand in Paal Beringen (BE). Elke locatie streamt ook zodat u niets hoeft te missen van de presentaties van de andere locaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.