Nieuws

Online seminars InfraCampus Harderwijk

Online seminars InfraCampus Harderwijk

InfraCampus in Harderwijk, onderdeel van het Bouw & Infra Park en Stichting IKN organiseert in de periode september t/ m december seminars. Iedere tweede week van de maand vindt er op de dinsdag en de donderdag een online seminar plaats.

InfraCampus Harderwijk

Erik Kerssies, directeur Bouw & Infra Park: “We realiseerden ons dat er voorlopig nog geen grote events plaats gaan vinden. In gesprekken met onze deelnemers en bezoekers van de InfraCampus kwam wel degelijk naar voren dat mensen wel graag elkaar weer willen ontmoeten en kennis delen. Dus gingen we aan de slag binnen de kaders die de Rivm-regels stellen.”

De bestuursleden van IKN deelden deze mening en sloten zich aan bij het uitstippelen van een zogeheten ‘kennisroute’ naar het einde van het jaar.

Online seminars InfraCampus Harderwijk

Online seminars

De onderstaande thema’s staan op de genoemde data bij InfraCampus centraal. De namen van de sprekers volgen later.

Dinsdag 8 & donderdag 10 september: het thema ‘Deltaplan Ruimtelijke adaptatie (Dpra)’, hier draait het om het onderdeel ‘risicodialoog’.

Aquathermie en Riothermie

Dinsdag 13 & donderdag 15 oktober staat het thema ‘energie & duurzaamheid’ centraal. Dek daarbij aan onderwerpen als aquathermie en riothermie.

Dinsdag 10 & donderdag 12 november behandelt een spreker ‘Beng en NTA 8800’, regels die per 1 januari 2021 gelden.

Dinsdag 8 & donderdag 10 december gaat het over het thema ‘waterberging’. Daarin komen onderwerpen als de vergroening van daken en flatgebouwen in combinatie met de verduurzaming van bedrijfsterreinen aan bod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.