Nieuws
Machevo en VMT organiseren Food Process Update

Op 13 april 2021 organiseert Machevo samen met VMT een online Food Process Update-event. Het thema luidt: ‘Het spanningsveld tussen innoveren en efficiënt produceren’. Experts van Nestlé, ME-AT, Euro Caps en Oxipack delen best practices met de deelnemers.

Food Process Update

De toehoorder krijgt nieuwe en tegelijkertijd werkbare perspectieven op het gebied van innovatie, technologie en voedselveiligheid. Hoe om te gaan met het spanningsveld tussen het op de markt brengen van nieuwe producten en anderzijds het zo efficiënt mogelijk produceren van de bestaande producten? De grote en kleine spelers geven u inzicht over het (beste) samenspel tussen R&D, Productie en Kwaliteit.

Experts

De experts John Williams en Martijn ten Have van Nestlé vertellen over de inzet van de juiste expertises en de transparante samenwerking. Volgens hun vereiste voor het traject van productidee tot marktintroductie. Willem Cranenbroek, directeur van ME-AT/Vion, vertelt over de samenwerking van verschillende afdelingen voor een optimale productie van private labels. De R&D director Euro Caps, Kachung Tsang duidt hun complexe, innovatie-aanpak voor een versneld proces.

Hoe pak je een versnelde omschakeling naar de retail aan? Zeker nu met de corona-crisis op de achtergrond. Pascal Labrie, directeur van Karma Kebab vertelt wat dat voor hen betekent als het gaat om innovatie en productie. Bij de implementatie van een innovatie ziet Arjan Smit, directeur van Oxipack, vaak een conflict tussen productie en kwaliteit. Hoe zien en dragen de mens op de productievloer de voordelen van innovatieve technieken?

Aan het einde van het programma leidt Dionne Irving een paneldebat met productontwikkelaars, productiemanagers en kwaliteitsmanagers. Deelnemer mogen vragen stellen aan de experts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.