Nieuws
Machevo Connect
Foto: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Op 22 november 2022 vormt het Evoluon in Eindhoven opnieuw het decor van de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Machevo & Bulk Vereniging. De organisatie combineert het met het traditionele netwerk-evenement Machevo Connect en sluit af met een hapje en een drankje.

Machevo Connect

Na drie jaar afwezigheid door corona en met voornamelijk online bijeenkomsten, hoopt Machevo de ALV weer live te houden.

Na Jort Kelder en Humberto Tan mag actrice en presentatrice Marit van Bohemen deze keer de middag leiden als dagvoorzitter. Machevo’s Buzzmaster Michiel Loeve ondersteunt haar door realtime de stemming in de zaal te peilen. Als sprekers trok Machevo deze keer Micha Hes, business development manager bij afvalverbrander AEB Amsterdam; Sonja Kloppenburg, strategisch adviseur en trainer van politici en bestuurders en Mark Voorbergen, financieringsspecialist in de zuivelindustrie aan

Samen sterk

Op de borrel tijdens de onlangs gehouden WoTS eind september in Jaarbeurs Utrecht spraken diverse leden elkaar al weer live. Maar traditiegetrouw vindt in november een jaarlijkse terug- en vooruitblikbijeenkomst plaats. Machevo nodigt (toe)leveranciers van de procesindustrie uit om aan te sluiten. Niet voor niets geldt samen staan we sterk. Iets dat zeker in deze tijd van uitdagingen als grondstoffen- en logistieke problemen om nog maar te zwijgen van de energieprijzen geldt.

Ook deze keer vormt het Evoluon in Eindhoven de plaats van actie. Een beetje generatieafhankelijk bezocht u het ooit door Philips bedachte gebouw wellicht al eens. Maar onlangs opende het opnieuw zijn deuren voor het publiek. Bij de tentoonstelling Retro Future ontdekt u meer over de toekomst. Maar dat kan dus ook op 22 november 2022 in combinatie met de toekomst van de procesindustrie.

U moet u wel aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.