Nieuws
Bosch Rexroth installeert nieuwe testbank bij MH Hydraulics

MH Hydraulics vernieuwt haar werkplaats en vervangt de oude testbank door een nieuwe testbank, volledig up-to-date en in lijn met de laatste stand van de techniek. Het gaat om een dubbele testbank met 380 kW en 130 kW elektrisch gedreven met frequentieomvormer voor een toerental van 0 tot 3000 omwentelingen per minuut en een maximale testdruk van 500 bar.

Nieuwe testbank

Op de testbank kan het bedrijf alle merken hydraulische pompen testen, zowel voor open als gesloten circuits. Er is een handmatige en een automatische fabrieks-testcyclus instelbaar. Klanten krijgen na reparaties de Bosch Rexroth fabrieksgarantie.

Rexroth installeerde de testbank en ondersteunt met een databank en digitale verbinding met zijn fabrieken. Bovendien bracht de installateur met instructies vooraf alle werkplaatsmedewerkers van MH Hydraulics volledig op de hoogte van de mogelijkheden.

MH Hydraulics

Sinds januari 2020 draagt MH Hydraulics in Spijkenisse het certificaat repair center van Rexroth in Nederland. “Fijn dat onze werkplaats en testbank weer voldoen aan de modernste technieken. Inmiddels werken we met de testbank en kan ik ook daarin bevestigen dat deze volledig naar verwachting werkt en we tevreden zijn in het gebruik”, aldus Anand Phagoe van MH Hydraulics.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.