Nieuws
GPI mikt op groei
Met de benoeming op 1 februari 2021 van Enzo Panella (tweede van links) als Sales Director zet Gpi Tanks XL in op verdere groei.

Met de benoeming op 1 februari 2021 van Enzo Panella als Sales Director zet Gpi Tanks XL in op verdere groei. Ook om die reden vestigt het team zich op 1 maart 2021 in een nieuw kantoor in Lopik.

Sales Director

Fred Boere, CEO van de Gpi Group, vertelt over de aanstelling van Panella: “Enzo kent de organisatie van binnenuit. Hij kan bogen op uitgebreide ervaring in de tankbouwindustrie. Dat in combinatie met zijn salesachtergrond en ruime internationale ervaring sluit goed aan bij de groei die we op dit moment doormaken en de ambitie die we nastreven.”

Gpi Tanks XL

Managing director Geert Mulder over de ambities: “We streven naar wereldmarktleiderschap op het gebied van rvs-tankbouw op locatie. Met de kennis van ons enthousiaste team en onze unieke bouwmethoden kunnen we dit zeker waarmaken. Nu al zien we dat we voor 2021 snel vol zullen zitten. Dus we zetten vol in op uitbreiding. De komst van Enzo vormt hierbij een belangrijke stap.”

Enzo Panella

Panella krijgt alle sales- en marketingactiviteiten binnen het bedrijf onder zich. En samen met Managing Director Mulder vormt hij het directieteam. Panella: “In de functie van Sales Director komen alle voor mij belangrijke aspecten samen: het team, het bedrijf, de producten en het internationale speelveld.”

De markt vraagt steeds meer naar de toepassing van rvs en duplex materialen in grotere opslagtanks en tankfarms. Daar waar dat voorheen vooral gecoat staal was.

Nieuw kantoor

Om ruimte te geven aan de groei verhuist het team van Gpi Tanks XL per 1 maart van het hoofdkantoor in Lopik naar een nieuw pand in IJsselstein. Het krijgt dezelfde uitstraling als Gpi’s hoofdkantoor en alle disciplines zullen er optimaal kunnen communiceren en samenwerken. Hier zullen in totaal circa 25 fte van de afdelingen sales, engineering, projectmanagement, QC en veiligheid plaatsnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.