Nieuws
Geoptimaliseerde hydrauliek voor efficiënte afvalwaterverwerking
Wilo optimaliseerde de dompelmotor-roerwerkserie met eentrapstandwielen. De Flumen OPTI-TR en Flumen EXCEL-TRE bieden nu een nog veelzijdiger toepassing in de afvalwaterzuivering.

Wilo optimaliseerde de dompelmotor-roerwerkserie met eentrapstandwielen, Wilo-Flumen OPTI-TR en Wilo-Flumen EXCEL-TRE. Dat maakt ze volgens de fabrikant nog veelzijdiger toepasbaar in de afvalwaterzuivering.

Efficiënte afvalwaterverwerking 

Biologische afvalwaterzuivering produceert slib dat in meerfasenprocessen een andere behandeling krijgt. De nu herziene productfamilies ondersteunen de homogenisatie van het ingedikte slib. Zo blijft het vastestofgehalte over het gehele volume van de slibtank gelijk om afzetting te vermijden.

Geoptimaliseerde hydrauliek voor efficiënte afvalwaterverwerking
De Flumen Opti-TR

Geoptimaliseerde hydrauliek

Dankzij de geoptimaliseerde hydrauliek bieden de Wilo-Flumen OPTI-TR en Wilo-Flumen EXCEL-TRE (met energiezuinige IE3-motor) een breed prestatiebereik. Daarnaast krijgt de gebruiker stuwkrachtprestatiewaarden volgens ISO 21630 en voldoende motorreserves. De fabrikant voorziet de efficiënte schroefhydrauliek van slijtvaste roestvast stalen precisiegietschroeven. Deze schroeven zorgen ook voor een betrouwbare controle en continue werking ongevoelig voor verstopping. In de opstartfase van de roerwerken mengen sliblagen snel en efficiënt, afgestemd op de belastingbehoefte. Motorreserves moeten dan overbelasting en kostenintensieve storingen van de rioolwaterzuiveringsinstallatie voorkomen.

Geoptimaliseerde hydrauliek voor efficiënte afvalwaterverwerking
Flumen Excel TR

Frequentieomvormer

De gebruiker kan voor beide series kiezen voor de Wilo-EFC frequentieomvormer. De frequentieomvormer zorgt voor operationele en procesbetrouwbaarheid, zelfs wanneer de bedrijfsomstandigheden veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.