Nieuws

Debby Slofstra nieuwe voorzitter TVVL

Debby Slofstra nieuwe voorzitter TVVL
Debby Slofstra (links) neemt de voorzittershamer bij TVVL over van Jaap Dijkgraaf.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op woensdag 8 juni 2022 kozen de TVVL-leden Debby Slofstra van Schneider Electric Nederland als nieuwe voorzitter. Debby neemt het stokje over van Jaap Dijkgraaf.

Debby Slofstra

“Nieuwsgierigheid, leren en kennisdelen speelt een grotere rol dan ooit. Dat kan alleen samen. TVVL is een prachtige verenging die de juiste versnelling kan brengen als het gaat om de energietransitie. Later is nu!” aldus Debby Slofstra.

Slofstra, Country President van Schneider Electric Nederland denkt groen en circulair. Ze zet zich op alle fronten in op het gebied van duurzaamheid. Zij houdt zich continu bezig met de vraag: hoe kunnen we zo duurzaam en inclusief mogelijk werken, leven en wonen? Slofstra werkt inmiddels vijf jaar voor het bedrijf dat onlangs de titel verwierd ‘meest duurzame bedrijf ter wereld’.

TVVL

“In TVVL komt enorm veel kennis samen die gepaard gaat met een sterke ondernemerszin. Wat een eer dat ik daar drie jaar lang, samen met een fantastisch bestuur, leiding aan mocht geven. Van harte wens ik Debby veel plezier en inspiratie bij de mooie ‘reis’ die TVVL maakt.” Dat gaf Jaap Dijkgraaf bij zijn afscheid mee. Hij vindt het na drie jaar tijd om het stokje over te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.