Nieuws

Flowindicator en totalizer met datalogging

Flowindicator en totalizer voor vloeistoffen met datalogging

Duranmatic introduceert de F103 Flow/Totalizer met logfunctie van Fluidwell. De flowindicator en totalizer voor vloeistoffen biedt als eerste model uit de Fluidwell F-serie indicatoren de mogelijkheid voor flow-registratie (datalogging).

Flowindicator

Het display toont tijdens gebruik gelijktijdig de actuele flowsnelheid en een totaal. Maar ook het geaccumuleerde totaal, het dagelijkse totaal en dagtotalen totalen van 15 voorgaande dagen komen in beeld.

Met de optionele flowregistratie kan de gebruiker meer flowmetingen en historische gebeurtenissen in de loop van de tijd vastleggen. Deze extra functie in het instrument vervangt de standaard 15-dagtotalen door een logger die 1500 interval-, 600 dagelijkse en 724 gebeurtenissen registreert.Datalogging

De gebruiker kan het loginterval vrij definiëren van elke minuut tot dagelijks. Gebeurtenissen zoals gewist totaal, gewijzigde menu-instellingen of een fabrieks-reset kan hij/zij ook loggen. Elke geregistreerde log bevat de flow, totaal, geaccumuleerd totaal en een datum/ tijdstempel met lognummer. Het logboek kan worden gedownload als csv-bestand met behulp van een gratis softwaretool.

De leverancier levert de F103 ook als intrinsiekveilige uitvoering volgens klasse 1, divisie2 (CSA C-US) of met een explosieveilige behuizing in de E-serie, de E112 voor Atex-zone 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.