Nieuws
De Verder Group neemt Jabsco lobbenpompen over van Xylem

De Verder Groep nam onlangs de Jabsco-lobbenpompproductlijn over van Xylem. De overname versterkt het aanbod van de Verder Groep in de voedingsmiddelen- en farmaceutische markt.

Jabsco lobbenpompen

Tijdens een overgangsperiode komen de producten op de markt onder de merknaam ‘Jabsco by Packo’. Packo, met centrifugaal-, schroefspindel- en lobbenpompen vormt het belangrijkste hygiënemerk van de Verder Liquids pompendivisie.

De uitbreiding van het portfolio met Jabsco geeft Verder een extra voetafdruk in de markt. Daarnaast kan het bedrijf zo het niveau van hygiënische kennis verhogen en de focus op de hygiënische markt intensiveren. Daarmee hoopt het de penetratie in deze groeiende markten verder te vergroten.

Verder Group

Andries Verder, CEO van de Verder Groep: “Wij verheugen ons de Jabsco lobbenpompen toe te voegen aan het aanbod van Verder Liquids op de hygiënische markt. De bekende en gevestigde naam in de markt beschikt over een heel loyale klantenkring. De toevoeging van de lobbenpompproductlijn zal onze positie als specialist op het gebied van hygiënische pompen versterken.”

Vanaf heden levert het bedrijf alle Jabsco lobbenpompen onder de nieuwe naam: Jabsco by Packo. Alle andere Jabsco-productlijnen en technologieën blijven in handen van Xylem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.