Nieuws

JEC en Packo bundelen hun krachten

JEC en Packo bundelen hun krachten

De Verder-fabrieken Packo en JEC, beide producent van hygiënische pompen bundelen hun krachten.  Ze gaan samen verder onder de naam Packo.

JEC en Packo

Packo produceert hygiënische centrifugaalpompen en JEC lobben-, draaizuiger- en schroefspindelpompen. De twee pompseries passen goed bij elkaar en vormen samen een complete lijn pompoplossingen voor het hygiënische marktsegment.

De integratie van de merken bieden volgens de fabrikant voordelen van snelheid, kennis, hoogste hygiënische kwaliteitsnormen en een compleet portfolio.

Bundelen van krachten

De Europese hub van Packo zorgt voor een snellere levering. Door te werken in meerdere tijdzones kan de fabrikant ook sneller reageren op elke klantvraag.  

En het samenvoegen van de merken levert een kennisbundeling op van twee centers of excellence. Dat geeft de fabrikant meer grip op de zaak en vergroot de mogelijkheid in te spelen op alle toepassingsbehoeften. 

De huidige hoofdkantoren in Zuid-Korea en België blijven bestaan als centers of excellence voor de kerntechnologieën op het gebied van hygiëne.

Hygiëne en portfolio

Packo legt de lat hoog. Het maakt de pompen met een strikte precisie volgens de hoogste hygiënische ontwerpprincipes. En met gestandaardiseerde en gedetailleerde eindcontrole van alle geproduceerde pompen. En dat geldt vanaf nu dus ook voor de lobben-, draaizuiger- en schroefspindelpompen.

De bundeling levert volgens de fabrikant een breder assortiment centrifugaal-, lobben-, draaizuiger- en schroefspindelpompen op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.