Nieuws
Leden Machevo & Bulk Vereniging in coronatijd

We berichtten u al eerder dat Corona ook kansen biedt. Zo gaat Xylem in Zweden viziersteunen maken. KSB-experts verzonnen hoe deuren te openen zonder handen. En Oveducon wil met een gratis webinar over slangenpompen hardnekkige mythes uit de wereld helpen.

Xylem

Om het tekort aan medische apparatuur in deze Corona-tijd tegen te gaan, reageerde Xylem in het Zweedse Emmaboda op het verzoek van de gezondheidsautoriteiten. Ze produceren de steunen voor de vizieren. Om de dag vertrekt er een (gratis) lading apparatuur waarmee het bedrijf een verschil probeert te maken.

KSB

De KSB-experts van het productiecentrum in Pegnitz verzonnen een nieuwe methode om direct contact met deurkrukken te vermijden. Ze produceerden een deuropeningsondersteuning via 3D-printing. KSB bewijst daarmee dat iedereen een bijdrage leveren aan het verminderen van het infectierisico.

Oveducon

Het webinar in week 14 blijkt zo’n succes dat Oveducon op herhaling gaat. Donderdag 9 april 2020 om 12.00 uur gaat het over slangenpompen. Omdat er op social media allerlei beweringen rondgaan over de levensduur van de slangen, gaat Oveducon op zoek naar de waarheid. Waar moet je op letten bij de aankoop van een slangenpomp? Welke factoren bepalen de levensduur van een slang nu eigenlijk écht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.