Nieuws
Absoluut vertrouwen in uw single-use assemblies

Onlangs verscheen ons achtste digitale magazine. Deze keer gaat het over farma en komt ook single-use aan bod. Zoals bij de oplossingen van Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS).

Single-use assemblies

Door het samenvoegen van kennis en specialisme op het gebied van peristaltische pomptechniek, single-use componenten en slangontwerp, produceert Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) specifiek voor uw proces veilige, efficiënte en betrouwbare single-use assemblies. Als u weet dat het bedrijf tevens de producent is van single-use componenten, slang en pompen, dan weet u dat u kunt vertrouwen op de prestaties van hoogwaardige producten.

Vertrouwen en efficiëntie

Watson Marlow ontwikkelde de roestvast stalen kleppen, componenttechnologieën, pakkingen en assemblages voor eenmalig gebruik met oog voor efficiëntie. Op basis van gebruiksgemak, prestaties en uw proces als de essentiële elementen voor de kwaliteit van zijn producten, vereenvoudigt het bedrijf de overdracht tussen de verwerkingsstappen. Daarbij consistente resultaten in upstream-, downstream- en aseptische vul-/afwerkingsapplicaties garanderend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.