Nieuws

Aansluitblok beveiligt handling (IBC)tanks

Aansluitblok beveiligt (IBC)tanks

Voor het veilig en betrouwbaar legen, vullen en monitoren van IBC-tanks levert Chemfeed nu het MultiFlexBlock. Het blok past op diverse tanks en met pluggen kan de gebruiker dan vatpompen, slangen, aanzuiglansen, een adsorptiefilter, een niveaumeter, enzovoort aansluiten.

Aansluitblok

Chemfeed levert al jaren toebehoren voor doseertechniek. Naast drukhoud/overstortventielen (in PP, PVC, CPVC, Ptfe, RVS, Hastelloy-C), doseerlansen, kalibratiekolommen en pulsatiedempers levert het nu ook het MultiFlexBlock©.

Naast het MultiFlexBlock© levert Chemfeed ook de bijbehorende aansluitingen. Verlopen, Lasmof-aansluitingen, Camlocks, slangaansluitingen maar ook aanzuiglansen, niveausignaleringen, enzovoort.

Aansluitblok beveiligt (IBC)tanks

Tanks

De aansluitingen, sommige optioneel passen op alle chemicaliën-opslagtanks. Chemfeed levert ze in PE, PE (FDA-conform) en PE-EL voor Atex zone 1 & 2 toepassingen. De Pvdf-uitvoering is op aanvraag.

Met het blok kan de gebruiker IBC-tanks of andere chemicaliën opslagtanks op een veilige en gemakkelijke manier legen, vullen of monitoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.