Nieuws

Eekels Pompen in het nieuw

Eekels Pompen in het nieuw

Op een nieuwe locatie in Ridderkerk voegt Eekels Pompen het hoofdkantoor in Barendrecht samen met het logistieke steunpunt uit Heerjansdam. Tegelijkertijd ging de nieuwe website live.

Eekels pompen

Eekels Pompen, sinds 2015 partner van Reco Holding krijgt een ‘nieuw hart’ in Ridderkerk. Het nieuwe buitenterrein meet ruim 11.000 m2 en de overdekte opslag ruim 3.600 m2. Het oppervlak van de werkplaats bedraagt 1.150 m2.

Sinds 1 juli zit Eekels Pompen aan de Leidekkerstraat 2 in Ridderkerk.

Nieuwe website

Vanaf nu vindt u op Eekels.eu een complete website over pompverhuur en tijdelijke pompinstallaties in heel Nederland en België. De site bevat productinformatie over meer dan 80 verschillende pompsoorten. Die staan er compleet met afbeeldingen, specificatiebladen en capaciteitscurves. Naast pompen vindt u online ook alle soorten leidingwerk, slangen, toebehoren en aggregaten die worden ingezet bij tijdelijke pompinstallaties.

Online

De Eekels-specialisten staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om persoonlijk advies te geven. Maar online kunt u al zien welke verschillende oplossingen ze overheid, industrie, GWW en marine en offshore bieden. Want met meer dan 1.000 vuilwaterpompen en 50 specialisten bestaat er voor ieder project een passende pompoplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.