Nieuws
Verandering binnen de Raad van Bestuur van Endress+Hauser

Met het pensioen van Chief Sales Officer (CSO) Nikolaus Krüger neemt Laurent Mulley zijn taken als hoofd van de wereldwijde verkoop- en serviceorganisatie bij Endress+Hauser over.

Raad van Bestuur

De samenstelling van de Raad van Bestuur van de Endress+Hauser Group wijzigt per 1 januari 2023. Algemeen directeur van Endress+Hauser Frankrijk Laurent Mulley gaat CSO Nikolaus Krüger opvolgen. “Nikolaus Krüger gaf onze verkoop- en serviceorganisatie gedurende een lange periode vorm. Hij leverde daarmee een aanzienlijk bijdrage aan het marktsucces van Endress+Hauser”, legt Matthias Altendorf, CEO van de Groep uit. “We bedanken hem voor zijn loyaliteit en inzet.”

Nieuwe CSO

Nikolaus Krüger

Nikolaus Krüger begon zijn carrière bij Endress+Hauser Duitsland in 1988. Tijdens zijn werk verwierf hij verschillende belangrijke vaardigheden in marketing en verkoop. En hij voltooide managementtrainingen in Duitsland en in het buitenland. Hij verhuisde in 1999 naar de holding in Reinach en kreeg daar de verantwoordelijkheid voor marketing. Sinds 2008 maakt hij deel uit van de Raad van Bestuur en draagt hij verantwoordelijkheid voor de wereldwijde verkoop- en serviceorganisatie met zijn 6000 werknemers.

Verandering binnen de Raad van Bestuur van Endress+Hauser
Laurent Mulley

Zijn opvolger Laurent Mulley trad in 2012 bij Endress+Hauser in dienst. Hij nam in 2016 het stokje over als managing director waar hij met succes het Sales Center ontwikkelde.

“Als Chief Sales Officer zal hij voor nieuwe impulsen zorgen en tegelijkertijd de continuïteit waarborgen”, weet Chief Operating Officer Dr Andreas Mayr aan wie Mulley gaat rapporteren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.