Nieuws
Van der Ende Groep neemt productie Staka putluiken over
Joris van Paassen, Production Manager Van der Ende Groep samen met Eric Masclee, eigenaar Staka Groep

Staka stopt met de productie van aluminium en rvs putluiken. Van der Ende Groep produceert de standaard en op maat gemaakte Staka putluiken vanaf 1 januari 2019.

Staka

Staka gaat zich meer richten op de twee andere productielijnen, schakelkasten en dakluiken. Het ontbreekt het bedrijf daardoor aan voldoende tijd en capaciteit om de putluiken verder te ontwikkelen.

De kwaliteit van de constructie-afdeling bij Van der Ende Groep in combinatie met een overlap in marktsegmenten van beide bedrijven geven de doorslag bij het besluit van afstoting.

 

Productie bij Van der Ende Groep

Lex van der Ende: “We hebben ruim voldoende kennis en capaciteit. Daarnaast vormt het een mooie aanvulling op ons bestaande assortiment. We kunnen de pompen- en puttenmarkt zo nog beter bedienen. Klanten kunnen dezelfde Staka putluiken blijven afnemen en dezelfde service en kwaliteit verwachten als zij gewend zijn.”

De afdeling constructie van Van der Ende Groep wordt momenteel heringericht met meerdere en zwaardere Staka-machines. Per december fabriceert het bedrijf de eerste putluiken die dan vanaf januari worden uitgeleverd.

Naast de productie verzorgt de afdeling Projecten van Van der Ende Groep ook de volledige installatie van de putluiken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.