Nieuws

Van der Ende Groep gaat verhuizen

Verhuisbericht van der Ende

Van der Ende Groep verhuist binnenkort van het Maasambacht te Maasdijk naar de Aartsdijkweg op bedrijventerrein Coldenhove eveneens in Maasdijk. Het bedrijf is op het eerste adres uit haar jasje gegroeid.

Groeimogelijkheden

Het nieuwe pand, voorheen van AGC Europe, ligt op een zichtlocatie aan de A20. Omdat nu nog een derde van de locatie (met een totaaloppervlakte van 16.000 m2) wordt  verhuurd, zal ruimte de komende jaren geen beperkende factor van de groei zijn.

Bovendien beschikt het pand over goede bereikbaarheid. “We hebben vaker internationale contacten en ons nieuwe pand heeft de passende uitstraling, daar zijn we blij mee. En een mooie bijkomstigheid voor ons personeel, veelal afkomstig uit het Westland, is natuurlijk dat we hemelsbreed nog geen kilometer verhuizen”, aldus  de per 1 juli a.s. nieuwe man aan het roer, Lex van der Ende.

Projectteam

In 1985 nam Van der Ende Groep onder leiding van Piet van der Ende haar intrek in het pand aan het Maasambacht. Door in de loop van de jaren steeds extra meters bij te kopen, kon worden opgeschaald om zo mee te groeien met de behoefte.

Na de laatste uitbreiding (2014) bleek toch al snel dat de grens bereikt was en en verhuizing was onvermijdelijk.

De directie heeft samen met het projectteam heel veel tijd geïnvesteerd in de inrichting. En nog steeds. Lex van der Ende: “Bij iedere beslissing bekijken we met ons projectteam de verschillende opties, alles met het oog op de optimalisering van processen. We hebben de hele organisatie onder de loep genomen en hierdoor deels geherstructureerd. Iedere afdeling is ingericht op de toekomst. We kunnen onze ambities nu verder uitbouwen en onze verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid verder waar maken.”

Gezien de diversiteit en omvang van het bedrijf zullen de verschillende afdelingen gefaseerd verhuizen. De eerste afdeling, de afdeling Metaal is al over en de verhuizing van het hele bedrijf zal eind juni een feit zijn.

Het nieuwe adres wordt Aartsdijkweg 23, 2676 LE Maasdijk.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.