Digitalisering

Achema 2018

Achema

Op 11 juni 2018 opent Frankfurt Messe de deuren voor de Achema. 3800 standhouders en 167.000 bezoekers uit 100 landen verwacht de organisatie.

Belangrijke rol voor pompen op Achema

De procesindustrie vertegenwoordigt de grootste afnemersgroep bij pompenfabrikanten en – leveranciers blijkt uit cijfers van VDMA, medeorganisator van de beurs. En de positieve berichten uit de procesindustrie volgen elkaar in rap tempo op. Vandaar dat ook de verwachtingen voor Achema hoog zijn gespannen. Natuurlijk zal ook op de beursvloer een belangrijk onderwerp zijn: hoe technisch personeel te krijgen en te houden.

Digitalisering

In alle hallen maar zeker bij de pompenfabrikanten veel aandacht voor digitalisering. De technologie maakt het mogelijk dat pompen plug and play kunnen worden geïnstalleerd en zelf in de ‘gaten houden’ of overhoud noodzakelijk is of in ieder geval dat iemand er even naar kijkt. De interactie tussen mens en machine gaat razendsnel en met flexibele productie en chemie- en farmalogistiek, oftewel geïntegreerde supply chains, spelen fabrikanten daarop in.

Parallel Programma met DdV Media

In het parallelle congresprogramma onderwerpen rondom chemische procestechnologie en biotechnologie. Voor het hele congresprogramma raadpleeg: www.achema.de/de/kongress/achema-kongress-uebersicht/achema-kongressprogramm.html

DdV Media van het voormalige zusterblad Pumpe DE bemant een stand in hal Galleria 0A2.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.