Nieuws

Directiewisseling Van der Ende Groep

Directiewisseling van der Ende

Per 1 juli 2018 zal Lex van der Ende formeel het algemeen directeurschap overnemen van zijn vader, mede-eigenaar en oprichter van Van der Ende Groep.

Piet van der Ende

Ruim 40 jaar staat Piet van der Ende aan het roer van Van der Ende Groep als algemeen directeur. De tijd is nu gekomen om de dagelijkse leiding over te dragen aan zoon Lex van der Ende. Piet zal als grootaandeelhouder van de onderneming nauw betrokken blijven en zijn kennis en ervaring blijven inzetten. Bovendien maakt hij nog onderdeel uit van de directie. Hij zal zich tevens richten op de vastgoedprojecten, o.a. de verhuizing naar de nieuwe locatie aan de Aartsdijkweg 23 in Maasdijk.

Lex van der Ende

“Ik heb het volste vertrouwen in de toekomst met Lex als algemeen directeur. Hij heeft zich de afgelopen jaren bewezen en blijk gegeven er klaar voor te zijn. Ik sta volledig achter hem”, vertelt Piet trots.

Lex loopt al sinds z’n jeugd in het bedrijf maar trad in 2008 officieel in dienst. Naast de traditionele werkzaamheden zag Lex al snel dat afdelingen gereorganiseerd moesten worden voor nog betere resultaten. Diverse agentschappen werden aangegaan en het assortiment werd verder uitgebreid om voortaan een totaalconcept te kunnen leveren. Alles onder één dak. Door de overnames van Moor Filtertechniek en Artemis heeft het bedrijf ook de waterbehandeling op de kaart gezet.

“Na jarenlang intensief betrokken te zijn geweest bij de bedrijfsvoering en de strategische keuzes, heb ik enorm veel zin om dit samen met m’n collega’s verder uit te bouwen. Ik heb veel geleerd van m’n vader en zie de toekomst met plezier tegemoet”, aldus Lex.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.