Nieuws
Lithium winnen uit (afval)water

Op 17 november, organiseren de Stichting Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie (SKIW) en de Vereniging voor Energie, Milieu en Water (VEMW) een bijeenkomst. De titel luidt Praktijkcases Behandeling Industrieel Afvalwater, voor en door de praktijk. Deze achtste editie van een reeks vindt plaats in Noord-Holland bij de locatie Nauerna van Afvalzorg.

Behandeling Industrieel Afvalwater

Afvalzorg speelt een belangrijke rol in de afvalverwerkingsmarkt. Vandaar dat VEMW en SKIW de locatie kozen. Ze stelden een programma samen waarin diverse sprekers interessante, actuele ontwikkelingen en praktijkervaringen op het gebied van industriële waterzuivering zullen belichten. Hierbij komen ook de slimme besturing en het gebruik van grote hoeveelheden data aan de orde. Dit vanuit de gedachten ‘Samen staan we sterk’ en ’twee weten meer dan een’.

Na een bezoek aan de afvalwaterzuiveringsinstallatie van Afvalzorg sluit het programma af een netwerkborrel. Het programma begint om 9.15 uur en duurt tot ongeveer 16.15 uur. John Raap treedt op als dagvoorzitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.