Nieuws
Ovarro benoemt Barbara Hathaway als leider waterlektechnologie

Ovarro kondigde de benoeming aan van Barbara Hathaway als nieuwe technologieleider op het gebied van lekkageoplossingen.

Barbara Hathaway

Barbara kwam 27 jaar geleden bij het technologiebedrijf Primayer als software-engineer. In 2019 nam Ovarro het bedrijf over en na functies als customer services manager en technical services director bekleedt Barbara sinds 2020 de functie van vice president engineering. In deze nieuw gecreëerde rol zal Barbara de technologiestrategie en roadmap van Ovarro voor lekoplossingen leiden en ontwikkelen.

Hathaway: “Ik verheug me in deze opwindende tijd voor watertechnologie om leiding te geven aan Ovarro’s streven om nutsbedrijven te helpen watervoorraden te besparen door geavanceerde lekkagereductiediensten te ontwikkelen.”

David Frost, CEO van Ovarro: “De kennis en ervaring van Barbara Hathaway op het gebied van lekkagetechnologie is onovertroffen. Deze nieuw gecreëerde rol plaatst haar in het hart van onze inspanningen om producten en diensten van de volgende generatie wereldwijd naar de waterindustrie te brengen.”

Waterlektechnologie

Hathaway: “De afgelopen twee jaar beleefden we een ongelooflijk uitdagende tijd in de elektronica-industrie. De tekorten in de toeleveringsketen beïnvloedden de hele sector. Gelukkig beginnen deze problemen af te nemen. Dat betekent dat we ons opnieuw kunnen richten op het onderzoeken en ontwikkelen van de volgende generatie lekreductietechnologieën voor de wereldwijde watersector. Door contact te onderhouden met anderen in de industrie, hoop ik snel spannende technologische ideeën en samenwerkingen door te voeren. Die kunnen nutsbedrijven ondersteunen bij hun lekkagestrategieën.

“De wereldbevolking neemt toe en daarmee ook de vraag naar water. Wijdverspreid verlies door lekkende leidingen is niet langer acceptabel in de ogen van het publiek en regelgevers. Waterbedrijven moeten ervoor zorgen dat ze maximale efficiëntie uit hun activa halen. Ze willen daarvoor nieuwe manieren van werken overwegen. We bekijken nu hoe onze producten en diensten verder kunnen evolueren voor een nog grotere impact op lekkagedoelstellingen en milieuprestaties.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.