Nieuws

Oliver Hermes tot 2025 CEO Wilo Group

Oliver Hermes tot 2025 CEO Wilo Group
Oliver Hermes

De Raad van Commissarissen (RvC) van Wilo SE besloot onlangs unaniem dat Oliver Hermes CEO van de Wilo Group blijft tot 30 juni 2025.

Wilo Group

De positieve ontwikkeling van de Wilo Group gedurende de afgelopen jaren speelt daarbij een doorslaggevende rol, aldus de RvC. Onder Hermes beleefde het bedrijf negen achtereenvolgende jaren met recordsuccessen, een versterkte globaliseringsstrategie en de digitale transformatie. Met de vroege contractverlenging wil de RvC een signaal van continuïteit afgeven en een basis leggen voor de verdere succesvolle ontwikkeling van het bedrijf.

Oliver Hermes

Oliver Hermes is al sinds 1 oktober 2006 lid van de Raad van Bestuur van Wilo SE. Sinds begin van het tweede kwartaal 2019 combineert hij dat me een voorzitterschap van de Raad van Toezicht van de Wilo stichting. Oliver Hermes spreekt zijn dankbaarheid uit voor het vertrouwen dat de Raad van Commissarissen in hem stelt. “Ik wil de Wilo Group graag verder versterken en naar een duurzame, succesvolle toekomst leiden”, aldus de Wilo CEO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.