Nieuws
Massflowmeters en -regelaars en profinetmogelijkheden

De IN-Flow-massflowmeters en -regelaars van Bronkhorst High-Tech beschikken over een robuust IP65-ontwerp (stof- en waterdicht).

Massflowmeters en -regelaars

De instrumenten zijn verkrijgbaar voor flowbereiken tussen 0,05-1 mln/min en 200-10000 m3 n/h luchtequivalent. Naast het optionele Atex-keurmerk voor gebruik in explosiegevaarlijke ruimtes Categorie 3, Zone 2, is de IN-Flow-serie nu ook verkrijgbaar met FM-keurmerk voor Class I, Division 2.

Profinet

Bronkhorst stelt vanaf nu ook een Profinet-veldbusinterface beschikbaar voor de industriële massflowmeters en -regelaars voor gassen, vooralsnog zonder FM- of Atex-keurmerk. Profinet wordt de nieuwe norm voor industriële automatisering genoemd en maakt flinke besparingen mogelijk op het gebied van configuratie en bediening. Door het scala aan functies maakt de flexibele architectuur ervan innovatieve, flexibele en kostenbesparende automatisering van machines mogelijk. Dat resulteert in maximale prestaties en nauwkeurigheid, flexibele adressering en modulair ontwerp, snelle bediening dankzij de open toegang en gedefinieerde interfaces, en optimale diagnostiek van zowel apparatuur als het netwerk. Afhankelijk van de eisen van de klant krijgen de digitale flowmeters en -regelaars een van de zes beschikbare opties voor de veldbusinterface.

Bronkhorst staat op Hannover Messe in hal 11 op stand 50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.