Nieuws
Engie koopt site van Vilvoorde voor nieuwe gascentrale van 870 MW

Vandaag en morgen vinden in Antwerpen gelijktijdig Maintenance en M+R plaats. De eerste biedt noviteiten op het gebied van onderhoud en de bijbehorende veiligheid. M+R draait om procesanalyse.

M+R

Medewerkers in de procesindustrie willen met de juiste instrumentatie het productieproces continu volgen. Zeker gezien de toenemende complexiteit van bepaalde installaties of onvoorziene onregelmatigheden in het proces. Zij komen hun licht opsteken op 27 en 28 maart 2019 in Antwerpen bij M+R. E&I engineers, plantmanagers of technische managers updaten hier hun knowhow en expertise bij 80 exposanten of het parallelle programma.

Maintenance

Een toegangsticket geldt ook voor de beurs Maintenance die tegelijkertijd plaatsvindt in Antwerp Expo. Hier kan de bezoeker langs 125 exposanten actief in industrieel onderhoud en 100 exposanten actief in health & safety. In de industriële wereld staat een slim onderhoudsbeleid garant voor een optimale productie is de mening van Easyfairs. Om de toenemende complexiteit of onvoorziene gebeurtenissen te blijven beheren en de betrouwbaarheid, levensduur en rentabiliteit van assets te verhogen zoekt de operator alrijd naar de beste tools en technologie. Een bezoek aan, een van de grootste evennementen voor maintenance managers & engineers, technische managers, plant managers of procurement managers biedt een klare kijk op de toekomst.

Parallelle porgramma’s

Vandaag besteedt M+R in masterclasses aandacht aan de nieuwe regelgeving rondom tankopslag en procesanalysers. Net als morgen is er ook een masterclass rondom gasdetectie. Morgen 28 maart kunnen deelnemers ook nog luisteren naar experts over cyber security. Aan de maintenance-kant diverse bijeenkomsten georganiseerd in samenwerking met Bemas en Worksafe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.