Nieuws

Klanten- en relatiedag bij Jongia

13 november 2019 klanten- en relatiedag bij Jongia

Jongia grijpt de opening van haar nieuwe fabriek a.s. woensdag 13 november aan klanten en relaties te laten kennismaken met de activiteiten van het bedrijf.

Nieuwe fabriek

International Sales Manager Bart Brouwer: “In een veranderende markt is stilstand achteruitgang. Dus om onze groeiambities waar te maken en duurzaam een bijdrage te kunnen blijven leveren aan de wensen van onze klanten, hebben wij flink geïnvesteerd. Onze fabriek is verdubbeld in capaciteit en ingrijpend veranderd met geavanceerde testputten én een Technology Center.”

Klanten- en relatiedag bij Jongia

Verken en ontdek het Nieuwe Jongia tijdens een inspirerende tocht ‘langs de 11-steden’ met werknemers en gastsprekers over CFD-analyses, Ehedg-ontwerpen en Atex-normering.

U kunt deelnemen aan het ochtend- of het middagprogramma. In beide gevallen krijgt u de gelegenheid de nieuwe fabriek te verkennen en Maarten van der Weide te bevragen over zijn monstertocht. Om 14.25 vindt de openingshandeling van de ‘nieuwe fabriek’ van Jongia plaats.

Slimme knikkers

De TU Eindhoven en Antea Group nemen de bezoekers op de klanten- en relatiedag mee in een unieke ontwikkeling op het gebied van procesoptimalisatie. Het gaat om balletjes gevuld met sensoren, slimme knikkers. Het mengen van vloeistoffen is in de industrie vaak gebaseerd op ervaring, waarneming, lineaire opschalingen en traditionele ontwerpparameters. De slimme knikkers verzamelen informatie en Jongia testte ze inmiddels in hun enorme silo’s. De uitslag hoort u 13 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.