Nieuws
Hoge kwaliteit bezoekers maakte Pumps & Valves 2019 tot een succes

De vijfde editie van Pumps & Valves op 2 en 3 oktober 2019 trok samen met ‘zusje’ Solids circa 3.000 bezoekers uit de olie- en gas, (petro)chemie, metaal-, voedingsmiddelen- en watersector. Bovendien blijkt het een specialistisch publiek.

Hoge kwaliteit bezoekers

Zowel directie, management als technische vakmensen van bedrijven als Shell, Friesland Campina, Tata Steel, Sabic, Waterschap Brabantse Delta en Agrifirm namen een kijk in de toekomst van de procestechnologie.

“We zijn enorm trots op deze jubileumeditie, met name op het hoogwaardige kennisprogramma. Onze exposanten gaven het evenement een ‘8’ en dat is een groot compliment. Het cijfer danken we mede aan de hoge kwaliteit van de bezoekers. Op naar 2021!”, laat Michiel Schröder van beursorganisator Easyfairs weten.

Sterk kennisprogramma

Bezoekers van zowel Pumps & Valves als Solids zagen op beide beursdagen hoe zij hun proces toekomstbestendig kunnen maken. Zoals op de Instrumentation Area, de verbindende straat tussen beide beurzen.

Tijdens beide events stonden niet alleen componenten en installaties centraal maar kon de bezoeker ook deelnemen aan een sterk kennisprogramma. Schröder: “Gezien de belangstelling en de positieve reacties van de aanwezigen is dit zeker gelukt.”

Pompen

Wij van PompNL kijken ook terug op een heel succesvolle beurs. We spraken met allerlei mensen en helaas niet met iedereen. Dus mochten we u hebben overgeslagen en wilt u toch nog wat aan ons kwijt, laat het ons dan weten.

De eerstvolgende editie van de gezamenlijke beurzen Solids en Pumps & Valves in Nederland is op 6 en 7 oktober 2021 in Rotterdam Ahoy.

We maakten voor u wel een impressie op de beursvloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.