Nieuws

Helium- en waterstoflekdetectie

Helium- en waterstoflekdetectie

Pfeiffer Vacuum introduceert de ASM 306 S helium- en waterstoflekdetector. De industriële ‚sniffing’applicatie leent zich met zijn hoge sensitiviteit 10-7 mbar l/s voor koel- en airconditioningtoepassingen.

Lekdetectie

Lekcontrole net voor de laatste koelmiddeltoevoeging vormt de laatste stap in het productieproces. Dat vereist een waterdichte lektest. De ASM 306 S ondersteunt dat volgens de fabrikant ervan.

Het ontwerp voorziet in snelle en reproduceerbare metingen bij zowel helium- als waterstofgebruik. s to meet those challenges.

De fabrikant dacht erbij aan de ergonomie van de operator. Hij/zij kan zonder problemen de lekdetector zijn hele shift bij zich dragen.

Specs

Het peillood dankt zijn accuraatheid aan een hoge doorstroom. Een breed programma slanglengtes maakt hem geschikt voor diverse toepassingen. De gebruiker kan de kabels onafhankelijk van de sonde wisselen.

Niet alleen de kabels en sonde van de ASM 306 S zijn robuust uitgevoerd ook het 7-inch display. De testinformatie verschijnt direct op sonde ondersteund met visuele informatie met LEDs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.