Nieuws

Frequentieregelaar voor hvac-toepassingen

Frequentieregelaar voor hvac-toepassingen

Control Techniques breidt de range industriespecifieke frequentieregelaars uit met de H300 frequentieregelaar. De H300 leent zich volgens de leverancier speciaal voor Hvac-toepassingen.

Frequentieregelaar

De leverancier optimaliseerde de nieuwe range voor ventilator- en compressorregelingen met energie-efficiëntie als kernfunctie. De frequentieregelaars beschikken over specifieke functies voor Hvac-toepassingen, waaronder Fire Mode. Dankzij de Fire Mode blijft de regelaar in het geval van brand continu en ononderbroken werken. Dat garandeert veilige afvoer van rook terwijl de andere functies van de regelaar blijven werken. De H300 werkt efficiënt in omstandigheden van min 20 graden tot 55 graden Celsius.

Diverse communicatieprotocollen

Dankzij de ondersteuning voor BACnet- en Modbus RTU-protocollen integreert de H300 ook naadloos met automatiseringssystemen voor gebouwen. Optiemodules zorgt dat hij in bijna elk bestaand systeem of communicatieprotocol kan worden toegepast. Waaronder Powerlink, EtherNet I/P, Modbus TCP en Profinet. De geringe afmeting van de frequentieregelaar, bij elk nominaal vermogen levert ruimtebesparing en montageflexibiliteit op.

Hvac-toepassingen

Anthony Pickering, directeur van Control Techniques: “De Hvac- en koelmarkt voor frequentieregelaars groeit ontzettend snel omdat klanten het energieverbruik en de energiekosten willen verlagen. Met onze nieuwe range H300 regelaars combineren wij onze expertise in aandrijftechniek met ons inzicht in de uitdagingen van onze klanten in de Hvac-markt.”

“De nieuwe range zorgt voor uitzonderlijke energiebesparingen en dus kostenverlaging terwijl ze ook voorzien in de intelligente motorcontrolfuncties die bij onze regelaars horen. Ook de H300 krijgt onze gratis vijfjarige garantieregeling. Dat maakt het wat ons betreft tot de ultieme ‘install and forget’ regelaar voor klanten uit de wereld van de Hvac.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.