Nieuws

Flowrox zonder pompen kleppen gaat Roxia heten

Flowrox zonder pompen en kleppen

Onlangs onthulde Flowrox de naam van zijn overgebleven activiteiten na de verkoop van de pompen- en kleppentak aan Neles. Het ontwateren, industrial automation en de milieuactiviteiten gaan door onder de naam Roxia.

Zonder pompen en kleppen

“De afgelopen jaren ontwikkelden onze activiteiten zich in diverse sectoren door productontwikkeling en acquisities. Nu moeten we ons focussen en onze resterende activiteiten naar een next level tillen” legt Jukka Koskela, President end CEO van Roxia uit.

Neles nam bij de overname van de pompen en kleppen ook de merknaam Flowrox over.

Roxia

Roxia’s stelt zich ten doel know how en de beste technologie ter beschikking te stellen aan zijn klanten. “Klantenservice zit in ons DNA. Door samenwerking bieden we oplossingen en verbeteringen aan klanten voor hun optimale performance.”

Roxia levert hightech ontwatering, industrial automation en milieutechnologie voor mijnbouw, mineralen- en metaalbedrijven, chemie, food en farmacie.

Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Finland. Het bedrijf opereert in Australië, Chili, China, Finland, Duitsland, Peru, Rusland, Zuid-Afrika, Zweden en de VS.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.